Upravljanje portfelja nepremičnin

Baza nepremičnin

Pregled nad nepremičninami (splošnimi podatki) je omogočen vsem uporabnikom programa. Na posameznem uporabniku se nastavljajo pravice, kaj sme kdo delati in katere dodatne podatke (podatki o lastniku nepremičnine, ZKI, pogodba,... ) sme videti oziroma urejati.


Prikaz nepremičnin je pregleden, filter pa omogoča hitro in enostavno iskanje oglasov.


V bazo se vnašajo tako ponudbe (prodaja, oddaja), kot tudi povpraševanja (najem, nakup).

Povezovanje oglasov z agenti in strankami

Povezovanje oglasov z agentom in strankami je enostavno. To se lahko naredi na seznamu oglasov preko gumba dodaj, ali pri urejanju dotičnega oglasa.

Iskanje oseb v imeniku je poenostavljeno, s sprotnim prikazovanjem imen med vnosom in enostavnim dodajanjem preko gumba +, če dotične osebe še ni v bazi.

Oglaševanje

Vsakemu oglasu posebej, ali pa celi skupini oglasov, se lahko istočasno določijo lastnosti oglaševanja na lastnih spletnih straneh ali portalih nepremicnine.net in nepremicnine.si21.com ter njunih partnerskih portalih.

Nepremičninski oglasi

Celotna baza nepremičnin (ponudba in povpraševanje) se nahaja v enotnem okolju. Pri vsakem oglasu lahko določite, kje se prikazuje:

  • Intranet (za lastno uporabo)
  • Extranet (za registrirane stranke in partnerje)
  • Deljenje oglasa s partnerskimi agencijami
  • Spletna stran
  • Portali: nepremicnine.net, nepremicnine.si21.com  in njuni partnerski portali

Pri vnosu in poenotenju oglasov so v pomoč različni šifranti:

  • Vrsta posla
  • Vrste in tipi nepremičnin
  • Lokacije (države, regije, občine, kraji, ulice)

Iskalnik in hitro filtriranje nepremičnin po različnih kriterijih.

Imenik

Vsi kontakti (zaposleni, stranke, partnerji, potencialne stranke, ...) se nahajajo v enotni bazi, kjer so ločeni po skupinah. Skupin je lahko neomejeno, posamezni uporabnik pa se lahko nahaja v več skupinah.
Kontakte lahko filtriramo oziroma iščemo po različnih filtrih (status, lokacija, skupina, ...)

Kontakte lahko v imenik uvažamo ali izvažamo.

V imenik se avtomatično zapisujejo vsi kontakti, ki so prispeli preko spletne strani oziroma obrazcev na spletni strani.

Na vsakem kontaktu posebej se lahko določijo pravice, s katerimi se omejuje dostop do zaščitenih podatkov. Vse aktivnosti posameznega kontakta se beležijo na samem kontaktu.